Aanmelding en wachttijdIndien u zich bij onze praktijk wilt aanmelden, dient u telefonisch (043 - 450 64 34) of per e-mail (secretariaat@psychologen-gulpen.nl) contact met ons op te nemen. Onze telefoniste is op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 18.00 uur. Indien er geen psycholoog beschikbaar is om uw aanmelding direct in ontvangst te nemen, zal de telefoniste enkele gegevens van u noteren en zal één van de psychologen u zo snel mogelijk terugbellen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Wachttijd Generalistische Basis-GGZ (laatste update 18/08/2021):

Door enorme drukte en een te lange wachtlijst, kunnen wij in 2021 helaas geen nieuwe verwijzingen voor de Generalistische Basis-GGZ meer in ontvangst nemen. Pas vanaf januari 2022 kunnen er weer nieuwe trajecten binnen de Generalistische Basis-GGZ worden gestart.


Wachttijd Specialistische GGZ / Psychotherapie (laatste update 15/09/2021):

De wachttijd voor de Specialistische GGZ (SGGZ) is momenteel ongeveer vier maanden.


De precieze wachttijd is moeilijk te voorspellen en hangt af van het afsluiten van lopende behandelingen waardoor ruimte ontstaat voor het opstarten van nieuwe trajecten. Er kan derhalve sprake zijn van enkele weken speling betreffende bovenstaande schatting.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling.

Passend zorgaanbod
Het kan voorkomen dat tijdens het intakegesprek blijkt dat wij niet de zorg kunnen bieden die past bij uw hulpvraag en/of klachtenpatroon. In dat geval wordt samen met u gekeken naar partners in de regio die mogelijk wel een passend zorgaanbod kunnen aanbieden. Hierbij wordt uw huisarts en/of de praktijkondersteuner-GGZ van uw huisarts betrokken.